20091027

Det har hunnits med både det ena och andra. Först så fick jag monterad en motorvärmare som funkar prima, det var varmt och gott att köra bilen idag då klassen skulle på studiebesök tidigt på kalla morgonen. Besöket i sig gick bra också, mycket att ta in och huvvet är ganska fullt nu av leveransservice och allt möjligt, blir intressant att se vad som fastnar när det pluggas igenom en gång till inför tenta och så.
Mot en lätt peng blev bilen tvättad igår, både inuti och utanpå samtidigt som S och jag stod och observerade hur man tapetserar inför ett, eh, framtida renoveringsbehov. Så nu vet jag ungefär hur odramatiskt det är så slipper man hetsa upp sig inför sånt om några år kanske. Och bilen känns som ny, finns inget som får den att kännas så skön att köra som när den är nystädad och tvättad, hurra.
Annars rullar det mesta på, mycket plugg men på fredag blir det besök på casinot med klasskamrater, om det nu för en gångs skull blir som det planeras i god tid inför. Möjligtvis lite skeptisk att det blir exakt så, men då hittas det väl på något annat.
Och ikväll efter jag har varit ute och sprungit så tog S en sax och klippte till mig! Och det blev bra, trodde jag, sen satt jag och kände, kollade och det blev återbesök. Efter det är jag nöjd till slut. Ha!
Hej hej!