20091208

Lång dag i skola, men en av de roligaste hittills. Förhandling stod på schemat och efter den teoretiska genomgången hur vi skulle göra, fick vi utföra analys och förberedelse innan det var dags att förhandla med motparten i matkomadimma efter lunchen. Uppgiften var enkel; nå en överenskommelse. Just våra grupper nådde ingen sådan, men vi hade desto roligare när vi använde oss av samtliga förhandlingstekniker med den avslutande "stå upp, samla ihop papprena och vänta på att motparten säger OK! OK!". Vi sa aldrig OK så det blev no deal, ha! Men skoj var det alltså.

Katten är världens bästa och har varit sällskap medan man pluggat in företagspresentationen inför morgondagens lektion, sen ska det opponeras på någon annan grupps presentation men det kretsar just nu mest i mina papper kring hur det är tänkt att dom ska gå med vinst, lite trist fråga känns det som. Kommer säkert inte få något svar på det heller.
Sen fick vi vårt eftersökta kunskapsspel som vi ska sitta och utmana varandra i här hemma, jag vann självklart rond ett efter att ha hämtat in ett monstruöst underläge. Rond 2 imorrn kanske och någon är sjukligt revanschsugen.
Nu ska det somnas för imorrn är det åter skolan 0830. Förut började man jobbet 0600, det överlevde man, så det känns galet att sitta här och tycka 0830 är omänskligt tidigt nu. Hej hej!