20091227

Sitter i detta nu och lyssnar på Bamse över spotify, med lilla Morgan i stolen bredvid ätandes clementiner i massor. Julhelgen har varit just mycket lek med Morgan och främst med legot man satsade lite csn på för att ge honom, mycket bra investering visade det sig. Nu när hans föräldrar är hemma igen och han stannade kvar här hos sin farmor, farfar och farbror några dagar extra blir det ju lite mer sittastill-underhållning, så som lyssna på Bamse just nu alltså.

Annars har jag hunnit bli riktigt febrig och darrig i ett halvtdygn, någopt som gick genom familjen medan alla var här men alltså gick över efter en natts sömn. Skönt skönt. God mat, träffa familjen och en del folköl gör besöket ljuvligt som vanligt, men saknad efter damen och kattzen i hemmet där uppe gör sig påmind en hel del. Någon dag kvar bara att ta in allt här nere innan det blir hemfärd och utlovad skidåkning på egna plankorna!

Trailern för Sherlock Holmes såg väldigt intressant ut, om det blir som tänkt ses filmen på födelsedagens kväll. Borde ju vara en fin chans att i någon timme undslippa funderingar på hur gammal man då hunnit bli. Och inget får väl en att känna sig så gammal som när man hänger med en treåring som vill leka hela tiden och man då och då får lämna beskedet "farbror behöver vila lite, vi får leka vidare lite senare".

Men kul är det. Jag förstår inte var DEL är på den här mac:en....suck..
Hej hej!

Inga kommentarer: